Hlavní obsah

FANTASY: Zelenka se nevešel mezi 10 000 nejlepších Fantasy hráčů! Přinese 25. kolo změnu?

Praha

Možná je to tím, že se už blíží konec sezóny, snad jsou hráči pod větším psychickým tlakem, či až moc motivovaní, každopádně výkony jednotlivců i týmů jsou jako na houpačce, a i proto je pro Fantasy hráče enormně těžké skládat sestavu. Ve 24. kole Luděk Zelenka získal jen 41 bodů, což je velice bídný výsledek, a v součtu s minulým kolem se nevešel ani mezi 10 000 nejlepších hráčů.

Branku Luďka Zelenky hájí Hrubý ze Znojma.

Článek

"Jsem si vědom svého špatného výsledku, ale horší je to, že už nevím co změnit. Pokaždé se snažím dávat hráče, kteří budou hrát a navíc v týmech, kde se dá očekávat zisk tří bodů. Tahle taktika se mi ale v poslední době neosvědčuje.

Méně obránců - více bodů

Do branky jsem dal tentokrát znojemského Hrubého, který je jasnou jedničkou týmu a věřím, že se zachraňující se Ostravou vychytá čisté konto. Obrana byla v posledních dvou kolech mojí nejhorší řadou, takže čím méně obránců, tím lépe. Proto systém 3:4:3. Slavie je sice v krizi, navíc hraje s Plzní, ale já si myslím, že to už konečně zlomí a vyhraje.

Obrana stojí na Nevesovi, který je nebezpečný i dopředu,.Nivaldovi i celým Teplicím nevyšel zápas v Ďolíčku, ale v domácím duelu s Brnem jsou jasnými favority a očekává se i hodně gólů, tak snad v nich bude mít i Nivaldo prsty. Podobné předpovědi míří i do Boleslavi, která hostí Jablonec. Baumit už ligu pouze dohrává, soustředí se na pohár a podle mého to bude ve městě automobilů znát. Kysela se sice do útoku příliš nežene, ale věřím čistému kontu, to mi u něj bude stačit.

Harba se stal nejdražším hráčem soutěže

Záloha, to je kreativita sama. Začnu objevem sezóny, jihlavským Harbou, který je v současnosti vůbec nejdražším hráčem. Jihlava se hlavně díky němu dostává z pásma sestupu a svou pozici by měla potvrdit i v domácím duelu s Bohemkou. Vlastně ze stejného důvodu je v mé sestavě i Vaculík, který v posledním zápase střídal už ve 49. minutě a s Bohemians bude mít zvýšenou motivaci. Vlastně podobně je na tom i Štohanzl, který minulé kolo týmu nepomohl, protože stál za 4 žluté karty, tak doufám, že ho Karel Jarolím vrátí do sestavy. Posledním halvem do party je olomoucký Pospíšil. Sigma je sice úplně z formy, ale má poměrně slušného soupeře na chycení. Příbram se uklidnila domácí výhrou nad Libercem a v Olomouci všechny body odevzdá.

Útok jsem tentokrát složil z hráčů, kteří se zatím neřadí mezi hvězdy. Rolinc je jedním z mála oloumouckých hráčů, který snese za své výkony přísnější měřítko. Sice to zatím není kanonýr, ale gól dát umí. Šultes má obrovský potenciál, a pokud mu Jarolím dá šanci, umí i vypjaté zápasy zvládnout. Nakonec jsem do útoku zařadil i teplického Jindráčka, který se marně snaží zacelit díru po Mahmutovičovi. Snaha tam je, ale kvalitou a klidem v koncovce zatím zaostává. Ščasný ale nemá jinou volbu a myslím, že se útok proti Brnu prosadí. Věřím, že se svou sestavou pokořím alespoň 50ti bodovou hranici, už bych si to zasloužil!"

Reklama

Související témata: