Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Exsparťané dobyli Letnou, sešívané táhl kapitán

Praha

Ani dlouho očekávaný šlágr na spanilé plzeňské jízdě nic nezměnil. Viktoria vyhrála na Spartě 1:0, ještě neztratila ani bod a vytvořila rekord, pokud jde o nejlepší start do sezóny. Oba rivalové dodali po dvou hráčích do ideální sestavy 10. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Slavia především díky svému kapitánovi poprvé vyhrála venku.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 10. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Sparta předvedla nejlepší podzimní výkon. Na zlepšené výkony navázal Václav Kadlec, výrazné oživení na trávník znovu vnesl Rosický. Dva exsparťané ovšem nasměrovali k výhře Plzeň. Hejda nahrál symbolicky na jediný gól bitvy Kolářovi, protože i jinak oba patřili k výrazným postavám duelu.

Slavia v Karviné na pátý pokus konečně zvítězila venku, gól a asistenci si připsal kapitán Milan Škoda. Ještě lepší bilance dosáhl proti Dukle liberecký obránce Kerbr. Dva góly dal sám, na třetí přihrál aktivnímu Graiciarovi. V Olomouci se zase blýskl jablonecký brankář Hrubý.

Jihlava nakonec ve Zlíně padla, znovu se však ukázal její střelec Ikaunieks. Teplicím trefil bod v Mladé Boleslavi v samém závěru obránce Vondrášek. Brno už není poslední, k výhře nad Slováckem výrazně přispěl bojovník Polák.

Sestava 10. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Hrubý (Jablonec) - Vondrášek (Teplice), Hejda (Plzeň), Kerbr (Liberec) - Polák (Brno), Rosický (Sparta), Kolář (Plzeň), Ikaunieks (Jihlava) - Graiciar (Liberec), Milan Škoda (Slavia), V. Kadlec (Sparta).

Reklama