Hlavní obsah

Gólman Srníček si zatrénoval v Opavě

OPAVA

Šestatřicetiletý brankář Pavel Srníček si v tomto týdnu zatrénoval s fotbalisty Slezského FC Opava, ale novou posilou prvoligového klubu se nestane. Bývalý reprezentační gólman má ze svého posledního angažmá v Anglii údajně znovu namířeno do zahraničí, konkrétně do portugalské ligy.

Foto: Právo

Pavel Srníček v reprezentačním dresu

Článek

Manažer opavského fotbalového klubu Jiří Berousek potvrdil, že Srníček s opavským týmem během týdne absolvoval tréninkovou fázi. "Požádal nás, aby si mohl kvalitně zatrénovat s prvoligovým mužstvem, a my jsme mu vyšli vstříc. Nic jiného v tom není a o jeho působení u nás se nejedná," řekl ČTK Berousek.

Dlouholetá opora Newcastlu trávila poslední roky mezi Itálií a Anglií. Po odchodu z Newcastlu a krátkém intermezzu v Ostravě se Srníček na sklonku devadesátých let upsal na dva roky Sheffieldu Wednesday. Další tři sezóny působil v italské Brescii, odkud zamířil na hostování do druholigové Cosenzy.

Jeho posledním působištěm byl West Ham, na počátku srpna zkoušel šestatřicetiletého bývalého reprezentanta jiný druholigový celek Coventry. Nyní by podle některých zdrojů měly vést Srníčkovy kroky do Portugalska.

Reklama

Související témata: