Hlavní obsah

Brazilci budou bojovat o první výhru na Copa América proti Ekvádoru

PRAHA

Favorizovaní fotbalisté Brazílie stále čekají na letošním mistrovství Jižní Ameriky na první výhru. Proti Ekvádoru budou v závěrečném utkání skupiny B velkými favority, ale i další remíza by jim možná k postupu stačila. Ze skupiny ale mohou stále postoupit do dalších bojů všechny čtyři týmy.

Foto: Natacha Pisarenko, ČTK/AP

Zklamaní Brazilci po remíze s Venezuelou.

Článek

Paraguay – Venezuela, tip bookmakera Fortuny: 1

Situace ve skupině B je poměrně zamotaná, na čele je překvapivě bezejmenná Venezuela, která získala čtyři body. Nicméně její výkony nejsou ani zdaleka tak přesvědčivé. Proti Brazílii nepředvedla téměř nic, když horko těžko ubránila bezbrankovou remízu. Výhra nad Ekvádorem byla zasloužená 1:0, ale předvedená hra jen velmi průměrná. Proti účastníkovi loňského MS bude podobný výkon stačit jen stěží. Paraguay získala sice jen dva body, ale zejména proti Brazílii (2:2) se prezentovala velice nebezpečným přechodem do útoku. O výhru přišla až smolně v nastaveném čase. Kouč Martino zvažuje změny v sestavě, o místo v základu si řekl Valdéz na úkor kanonýra Barriose, který se trápí nejen v koncovce ale i mezihře. Naopak po zranění příjemně překvapil útočník Santa Cruz, který hraje o nové angažmá. Paraguay jako první překoná na šampionátu defenzivu Venezuely a v utkání zvítězí.

Brazílie – Ekvádor, tip bookmakera Fortuny:  Handicap 1

„Kanárci“ mají na svém kontě pouze dva body a povinnost jim velí zvítězit, bohužel vývoj v ostatních skupinách naznačuje, že k postupu do další fáze bude Brazílii stačit i remíza. Kouč Menezes patrně sáhne do základní sestavy. Uvažuje zejména o nasazení Elana a také Freda, naopak se příliš nedaří Gansovi ze Santosu, jeho souhra s klubovým parťákem Neymarem zůstává za očekáváním. Šanci patrně nedostane ani Robinho, který si pustil ústa na špacír. Brazílie přesto všechno zůstává velkým favoritem na celkové vítězství a v posledním utkání to potvrdí. Podobně jako Argentina rozhodující duel zvládne s přehledem a zvítězí alespoň o dvě branky. Pro sebevědomí týmu do další fáze je to více než potřebné, tlak ze strany fanoušků i médií totiž roste do závratných výšin.

Vsadit si ve Fortuně na Copu Américu můžete zde.

Reklama

Související témata: