Hlavní obsah

VIDEO: Varování pro Liberec! Záložník Udine Lazzari dal úchvatný gól z poloviny hřiště!

Udine

Italský tým Udinese Calcio, se kterým se utkají fotbalisté Liberce v boji o postup do základní Evropské ligy, si ve 3. předkole soutěže s chutí zastřílel. Na půdě bosenského celku Široki Brijeg zvítězil 3:1 a v odvetě před vlastními fanoušky dokonce 4:0. Svůj výborný výkon vyšperkoval i nádhernými trefami. O jednu z nich se postaral Andrea Lazzari, jenž si vychutnal soupeřova gólmana výstavním lobem z poloviny hřiště.

Záložník Udine Lazzari dal gól z poloviny hřiště.

 
Článek

Pátý tým loňského ročníku Serie A šel v odvetě brzy do vedení zásluhou kanonýra Di Nataleho. Na druhý gól si ale domácí příznivci museli počkat až do 82. minuty. Stál ovšem za to!

V 78. minutě vběhl na trávník Lazzari, který nahradil v sestavě Argentince Pereyru. A jen čtyři minuty mu stačily na to, aby se stal hvězdou. Na polovině hrací plochy se zmocnil míče a všiml si, že brankář Bilobrk stojí daleko od své svatyně. Rozhodl se tedy pro netradiční zakončení a jeho brilantní kopací technika diváky nadchla. Osmadvacetiletý záložník levačkou precizně přeloboval gólmana bosenského mužstva, který v závěru letu míče už rezignoval a pouze sledoval, jak balón zapadl do sítě.

Svěřenci trenéra Guidolina poté dorazili protivníka dalšími dvěma zásahy, skóre zpečetil v nastaveném čase český útočník Vydra.

Reklama

Související témata: