Hlavní obsah

O fotbalistu Kováče se zajímá Inter Milán

MILÁN

Českého fotbalového reprezentanta Radoslava Kováče ze Spartaku Moskva si vyhlédl jako možnou posilu mistr italské ligy Inter Milán. Podle italských médií je slavný klub ochoten za sedmadvacetiletého záložníka či obránce zaplatit jako odstupné přes 200 miliónů korun.

Foto: čtk

Český hráč Spartaku Moskva Radoslav Kováč

Článek

"Víme o zájmu Interu několik týdnů. Radek je jedním z hlavních kandidátů mezi případnými posilami. Zatím o tom nechceme moc mluvit, neradi bychom něco zakřikli," řekl ČTK Pavel Zíka, šéf agentury Sport Invest, která fotbalistu zastupuje.

Podle italských médií zaujal Kováč zástupce Interu v říjnových zápasech se Spartakem v Lize mistrů. Milánský klub prý obrátil svou pozornost především k českému hráči poté, co nabídku na přestup odmítl Mahamadou Diarra z Realu Madrid a nevyšel ani pokus získat Enza Maresku ze Sevilly.

Kováč působí ve Spartaku od předloňského března, kdy přestoupil z pražské Sparty za zhruba 120 miliónů korun. V moskevském klubu, kde hraje spolu s Martinem Jiránkem, má patnáctinásobný reprezentant smlouvu ještě na jeden a půl roku.

Do Spartaku by mohla naopak přijít posila z Itálie. Klub má zájem o příchod útočníka Sampdorie Janov Giovanni Taormina.

Reklama

Související témata: