Hlavní obsah

Fotbalista Skácel přestoupil do řecké Larissy

LARISSA

Fotbalista Rudolf Skácel přestoupil do řecké Larissy. Třicetiletý ofenzivní záložník, který na podzim působil v pražské Slavii, dnes podepsal v novém klubu smlouvu na rok a půl. Informovaly o tom webové stránky Larissy.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Fotbalista Rudolf Skácel přestupuje do Řecka

Článek

Skácel přišel do Slavie v říjnu a v mistrovském klubu strávil závěrečnou část podzimní sezóny jako amatérský hráč s tím, že by v zimní pauze mohl v Edenu podepsat profesionální kontrakt. Kouč Karel Jarolím o jeho služby hodně stál, ale fotbalista preferoval zahraniční angažmá. Nyní se definitivně dohodl s vedením Larissy.

Do Řecka se zkušený středopolař vrací po necelých pěti letech, v sezóně 2004/05 oblékal dres Panathinaikosu Atény. V aktuálně dvanáctém celku řecké ligy se potká s dalším Čechem Janem Blažkem, který do Larissy odchází na hostování z Liberce.

Skácel se chystá na šestou zahraniční štaci. Vedle Panathinaikosu působil také v Olympique Marseille, skotském celku Heart of Midlothian, anglickém Southamptonu a Hertě Berlín.

V české lize odehrál v barvách Hradce Králové a Slavie 71 utkání a zaznamenal v nich 22 branek. Jeden gól si připsal i v reprezentaci, za kterou nastoupil v pěti duelech.

Reklama

Související témata: