Hlavní obsah

Raúl na Beckhama nežárlí

MADRID

Raúl a David Beckham. Oba mimořádně skvělí fotbalisté, ale jediné, co mají společné, je jejich stejná klubová příslušnost k Realu Madrid. Mimo fotbalové hřiště by jste nenašli rozdílnější povahy. Zatímco Beckham se rád vyhřívá na výsluní popularity, a média jej neustále obletují, Raúl rád zůstává v ústraní a do soukromí si jen tak nikoho nepustí.

Foto: internet

Raúl vzkazuje Beckhamovi: Makej pro Real a pak si dělej co chceš

Článek

To ale neznamená, že by španělský útočník na Beckhama nějak žárlil nebo mu dokonce záviděl. Povyk kolem jeho soby ho nijak nevzrušuje, jen má obavy aby to neovlivnilo herní pohodu mužstva. Proto kapitánovi anglické reprezentace vzkazuje: "Hraj dobře pro náš tým, a se svojí image si dělej co chceš.

Raúl tvrdí, že jediné, co ho zajímá, je  Beckhamova hra, do toho jak často mění svoji vizáž nebo kdy zrovna vystupuje v televizi, mu nic není. "Ani trochu se nestaráme o to, abychom nějak upravovali jeho styl života. Choval se tak i během působení v Mnachesteru United a přesto mu to nezabránilo, aby s klubem vyhrával trofeje."

Je to normální kluk

Opora španělské reprezentace nicméně připustila: "Nám sice ještě k žádné trofeji nepomohl, ale úspěch Realu Madrid je postavený na společném úsilí a spolupráci všech. Úspěch nezávisí na jednom hráči," dodal Raúl s tím, že věří, že bláznění kolem Beckhama nebude mít negativní vliv na jeho hru ani neovlivní pohodu v týmu.

"Dokáže fascinovat ochozy a také kolem sebe šíří zvláštní aureolu vyjímečnosti. Ale to je trochu jiná stránka jeho života, především je to fotbalista. Je tu s námi už čtyři měsíce a jak jsem ho poznal, tak je to normální, obyčejný kluk. Na nic si nehraje," zakončil Raúl povídání pro britský deník The Sun.

Reklama

Související témata: