Hlavní obsah

Ujfaluši se zranil a dva měsíce si nezahraje

HAMBURK

Český fotbalista Tomáš Ujfaluši si natrhl vnitřní vaz v levém kolenu podle informací agentury DPA bude mimo hru šest až osm týdnů. "Spoluhráč mi ze strany vletěl do kolena a musel jsem ven," sklesle popisoval nešťastný okamžik sobotního ligového utkání proti Stuttgartu.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Tomáš Ujfaluši na reprezentačním srazu před přátelským utkáním s Kanadou.

Článek

"Naštěstí nemám nic s křížovými vazy, ale i tak je to hodně nepříjemné," řekl ČTK člen základní sestavy reprezentačního týmu. V pondělí by se měl Ujfaluši podrobit dalšímu vyšetření, které rozhodne, zda se podrobí operaci, nebo nastoupí konzervativní léčbu. "Na devadesát procent to vypadá, že to budeme léčit konzervativně. Ale definitivně bude jasno až zítra," dodal Ujfaluši.

Smůla českých fotbalistů v Hamburku nebere konce. Další obránce Milan Fukal sice na podzim překonal vleklé problémy s kotníkem, ale už v říjnu si před návratem na trávník poranil meniskus a stále je mimo hru. Záložník David Jarolím v posledních dvou utkáních zase nehrál kvůli nataženému lýtkovému svalu. Naopak další Čech v bundeslize, útočník Kaiserslauternu Vratislav Lokvenc, v sobotu nastoupil po sedmi týdnech pauzy zaviněné zraněním Achillovy šlachy.

Reklama

Související témata: