Hlavní obsah

Čech by rád viděl Baroše v Chelsea

LONDÝN

Brankář Petr Čech, který bude od příští sezóny hájit barvy londýnské Chelsea, by rád v klubu viděl i svého reprezentačního kolegu Milana Baroše. Útočník Liverpoolu je nejzářivější hvězdou fotbalového mistrovství Evropy v Portugalsku, ve čtyřech utkáních nasázel soupeřům pět branek a vévodí tabulce střelců.

Článek

"Milan je skvělý hráč. V posledních pěti nebo šesti letech jsme spolu hráli, určitě patří mezi nejlepší útočníky planety. Každý se o tom může přesvědčit," řekl britské televizní stanici ITV Čech proč by podle něj měla Chelsea po sáhnout. "Je velmi pracovitý a schopný," dodal.

Baroš nebyl na konci letošní sezóny spokojen se svým vytížením v Liverpoolu. Stěžoval si, že nedostává od kouče Gérarda Houlliera více šancí a vyjádřil přání změnit ovzduší. Francouzský trenér však již na lavičce Liverpoolu skončil, a tak s rozhodnutím, co dál, Baroš ještě vyčká. Přinejmenším do doby, než si promluví s novým koučem Rafaelem Benítezem.

Britská média si však všimla, že nový trenér při své návštěvě Portugalska své svěřence v českém dresu nenavštívil. Vedle Baroše obléká dres slavného klubu i Vladimír Šmicer.

Reklama

Související témata: