Hlavní obsah

Jankulovski prý v lednu zamíří do Juventusu

V létě dlouho jednaly italské kluby Juventus a Udinese o případném přestupu českého fotbalového reprezentanta Marka Jankulovského do Turína. Nakonec celky nenašly před koncem přestupového okna společnou řeč. To se ale prý již změnilo a Jankulovski má mít znovu nakročeno do Juventusu.

Foto: archiv

Marek Jankulovski

Článek

Kluby podle serveru goal.com stojí těsně před dohodou, díky níž by se někdejší ostravský fotbalista připojil k dalšímu Čechovi Pavlu Nedvědovi. Ostatně doladit všechny podrobnosti mohou šéfové obou klubů tuto neděli, kdy se celky utkají v rámci 5. kola Serie A.

Server virgilio.it uvádí, že za Jankulovského, který má v Udine smlouvu do června příštího roku, pošle Juventus na účet klubu čtyři milióny eur a k tomu přidá obránce Kapa a jednoho z trojlístku Iuliano, Pessotto, Birindelli.

Podle goal.com ale není ještě zcela jasné, zda Jankulovski oblékne černobílý pruhovaný dres již v lednu, nebo zda zůstane do konce sezóny v Udinese na hostování a teprve potom se definitivně přestěhuje do Turína.

Jankulovski se v minulosti již několikrát vyjádřil, že by rád oblékl dres 'Staré dámy'. Na druhé straně přitom dával o svém bývalém spoluhráči z reprezentace dobré reference i Nedvěd.

Reklama

Související témata: