Hlavní obsah

Morientes počítá s odchodem do Liverpoolu

LIVERPOOL

Fanoušci fotbalistů Liverpoolu se prý brzy dočkají vytoužené posily do útoku. Španělský reprezentant Fernando Morientes prohlásil, že jeho přesun z Realu Madrid na Anfield Road je téměř hotovou věcí. Trenér anglického klubu Rafael Benítez se snaží získat partnera k Milanu Barošovi poté, co si Djibril Cissé zlomil nohu a vypadl ze hry do konce sezóny.

Foto: www.champ-league.by.ru

Fernando Morientes už se vidí v dresu Liverpoolu.

Článek

"Rozhodl jsem se, půjdu do Liverpoolu. Hlavním důvodem je Rafa Benítez, je to Španěl a perfektně mě zná," řekl dnes Morientes. Minulou sezónu strávil na hostování v Monaku, kterému pomohl do finále Ligy mistrů, ale po návratu na San Bernabeu se v nabitém kádru neprosazoval. "Požádal jsem vedení Realu, aby to rychle vyřešili. Už se probírám anglickým slovníkem," uvedl optimisticky španělský kanonýr.

Podle hráčova agenta Ginese Carvajala závisí Morientesův osud na funkcionářích Realu. "Vím, že byli s Liverpoolem v kontaktu, ale nabízené odstupné předsedu (Realu) neuspokojilo. Ale na prvním místě byl měl být pocit hráče," řekl Carvajal, podle kterého projevilo o Morientese zájem šest klubů.

Liverpool prý nabídl Realu 3,5 miliónu liber (asi 155 miliónů korun), Španělé údajně požadují dvojnásobnou částku.

Benítezův tým stále pronásledují zranění. V úterý nehrál v lize Milan Baroš, který měl opět lehké svalové problémy. Na měsíc nyní vypadl z mužstva další ofenzivní hráč Harry Kewell, jehož trápí třísla.

Reklama

Související témata: