Hlavní obsah

VIDEO: Úchvatný gól ve francouzské lize. Khelifa se trefil z vlastní poloviny hřiště!

Gaillard

Fantastický kousek se ve francouzské Ligue 1 podařil tuniskému útočníkovi ve službách Evianu Saberu Khelifovi. V duelu 36. kola proti Nice prokázal chytrost a brilantní kopací techniku, když z vlastní poloviny hřiště přehodil soupeřova brankáře.

Fantastický gól v podání tuniského útočníka Sabera Khelify.

 
Článek

K nádhernému fotbalovému momentu došlo v 87. minutě za stavu 3:0 pro domácí Evian. Khelifa se po rohovém kopu zmocnil míče, dravě přešel přes obránce Puela a přemýšlel, co s balónem provede.

Všiml si, že gólman Ospina stojí daleko od své klece. Rozhodl se proto k nečekanému zakončení, kterým udivil všechny přihlížející fanoušky. Po jeho precizním lobu skončil míč v síti a kolumbijský brankář se musel červenat.

Úžasný zásah bude ve Francii jistě aspirovat na Gól roku. Khelifa se stal hvězdou zápasu. Vedle této trefy ještě ve 24. minutě nahrál na první branku Berigaudovi a v 56. minutě zvyšoval vedení domácích na 3:0.

Evian se po vítězství 4:0 posunul v tabulce na první nesestupovou pozici (17. místo). Dvě kola před koncem soutěže má před osmnáctým Nancy dvoubodový náskok. Nice je páté, na aktuálně třetí Lyon ztrácí tři body.

Reklama

Související témata: