Hlavní obsah

Baroš má zraněné koleno

LIVERPOOL/PRAHA

Útočníka fotbalového Liverpoolu Milana Baroše znovu sužují zdravotní trable. V sobotu nedohrál kvůli poraněnému kolenu na pravé noze ligový zápase proti Crystalu Palace a nyní mu hrozí, že nestihne ani středeční očekávaný zápas semifinále Ligy mistrů proti Chelsea, ve kterém se s napětím očekával jeho souboj s reprezentačním gólmanem Petrem Čechem.

Článek

Nyní je ale Baroš na pochybách, pohled na opuchlé koleno prý není nijak optimistický. "Mám to sešité a oteklé a v tuhle chvíli opravdu netuším, jestli budu do středy v pořádku. V pondělí snad budu vědět víc," prohlásil Baroš v nedělním rozhovoru s ČTK.

Nejlepší střelec loňského evropského šampionátu si v poslední době musí připadat na hřišti jako otloukánek. Obránci po něm jdou, nedávno jej ze hřiště doslova "vykopali" Finové v utkání světové kvalifikace, v sobotu na půdě Crystalu Palace třiadvacetiletý kanonýr zažil něco podobného. "Zápas byl tvrdý dost, ale tohle je prostě anglická liga. S tímhle nic nenadělám," řekl Baroš, kterého kromě vlastního zranění rozesmutnila i těsná porážka 0:1.

Reklama