Hlavní obsah

Owen není na prodej, vzkazuje Real

PRAHA

Real Madrid se rozhodl ukončit spekulace o prodeji fotbalového útočníka Michaela Owena. Někdejší kanonýr Liverpoolu v minulých týdnech projevil přání vrátit se na britské ostrovy a hned se s nabídkami ozvali zástupci Chelsea, Arsenalu nebo Manchesteru United. Real ale všem zájemcům jasně vzkazuje: Owen není na prodej!

Foto: homepage.ntlworld.com

Michael Owen

Článek

"Těch článků co se věčně píší o příchodech nebo odchodech z Realu je neuvěřitelné množství a některé zavánějí spíše science fiction," rozčiluje se ředitel "fotbalových záležitostí" Arrigo Sacchi, jenž je v Realu Madrid zodpovědný za složení kádru.

"Nám Owen nikdy neřekl, že by byl v klubu nešťastný, nebo že by chtěl odejít. A to je pro nás směrodatné, ne to, co se píše v novinách," pokračoval Sacchi. "Od doby, co jsem přišel do Realu, jsem nikdy neslyšel, že by si na něco stěžoval. A to přesto, že nebyl v prvním týmu. Je ale jasné, že by chtěl trávit na hřišti více minut, stejně jako ostatní hráči," má pro anglického kanonýra pochopení.

Je si ale jistý, že pětadvacetiletý Owen bude oblékat bílý dres Realu i v příštím ročníku španělské ligy. "Owen má platnou smlouvu a je velký profesionál. Trenér Luxemburgo s ním navíc počítá ve svých plánech pro příští sezónu. Momentálně zkrátka není na prodej," uzavírá dohady bývalý trenér italské reprezentace.

Reklama