Hlavní obsah

Benítez: Miluju, když nás Mourinho pomlouvá

PRAHA

Bez odezvy nenechal výroky trenéra konkurenční Chelsea Josého Mourinha kouč Liverpoolu Rafael Benítez. Mourinho v tisku vzkázal kapitánovi Reds Stevenu Gerrardovi, že udělal chybu, když se rozhodl zůstat v Liverpoolu a nepřestoupit do Chelsea. "Miluju, když nás José pomlouvá," cituje v úterý britský bulvární deník The Sun Beníteze.

Článek

Španělský trenér posledního vítěze Ligy mistrů tvrdí, že kouč mistra Premier League musí mít z Liverpoolu obavy poté, co Mourinho pomluvil kapitána Reds Stevena Gerrarda. Ten podle Portugalce mohl v Chelsea získat mnohem víc trofejí než s Liverpoolem.

"Potvrzuje to fakt, že Chelsea s Liverpoolem počítá. Ukazuje se, že jsme silnější, než v minulém ročníku," řekl Benítez.

Má trenér Chelsea Mourinho z Liverpoolu strach?
Hlasujte v anketě na konci článku!

"José z nás asi má strach. Myslím si, že se nám v letošní sezóně bude dařit. Steven Gerrard s námi vyhraje mnoho trofejí - snad už následující ročník," dodal španělský kouč Liverpoolu.

Šéf Chelsea Mourinho uvedl v rozhovoru pro The Times, že kapitán Liverpoolu Steven Gerrard, který se dlouho dohadoval se svým zaměstnavatelem o prodloužení smlouvy, udělal chybu, když se rozhodl zůstat. O Gerrarda hodně stála právě Chelsea, pětadvacetiletý záložník se ale rozhodl zůstat a prodloužil kontrakt na Anfield Road.

Reklama

Související témata: