Hlavní obsah

Brrr, fotbalová oslava po skandinávsku

Stockholm

Trochu divní patroni, tihle Seveřané. Jako by nestačilo, že se fanoušci stockholmského klubu Djurgårdens IF vypravili téměř 400 kilometrů do Sundsvallu ležícího na východě Švédska. Samozřejmě tam už mrzlo a dul pořádný severák. Navrch se dočkali pěkného vděku od svých chlapců - fotbalisté začali po svých příznivcích po zápase házet sněhové koule. To prosím jako výraz díků a součást oslavy hladké výhry 5:2...

Hráči házeli po fanoušcích sněhové koule

 
Článek

Švédská liga o víkendu skončila, mistrem se stalo Malmö. Djurgården obsadil konečnou sedmou příčku se ztrátou 23 bodů na titul. Po závěrečném duelu v Sundsvallu však o sobě dal vědět. Koulováním s vlastními zmrzlými fanoušky.

Sněžilo, přesto se příznivci stockholmského klubu vydali na daleký výjezd a zaplnili hostující sektor. Hráči jim poděkovali po svém. Házeli po nich sněhové koule.

Klubu z ostrova v hlavním městě tuto scénku uveřejnil na svém Twitteru s výmluvnou otázkou, kdo to vlastně celé začal. Jisté je, že nešlo o výraz nepřátelství. Naopak, hráči i fanoušci se rozcházeli vysmátí a v dobré náladě.

Inu, Seveřané...

Reklama