Hlavní obsah

Bubnuj, my nasáváme! I v nižších soutěžích se krásné góly slaví jako na karnevalu

Praha

Parádní trefa, pak bujará oslava v hledišti, která připomíná karneval v Riu... Co víc si mohou úspěšní střelce přát? I takový výjev nabízí další díl populární ankety o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. Hitparáda nabízí pestrý sortiment branek - trefu od postranní čáry, prudké a přesné rány zdálky, precizní přímý kop či elegantním padáčkem zakončené sólo.

David SedláčekVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Martin Lenc

Jan Koudelka

Stefan Gualano

Dominik Fejl

Petr Rychtařík

Vítězem ankety za druhý zářijový víkend se stal Jakub Rudolecký z 1. FC Žamberk.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 3. zářijový víkend. Která trefa je nejhezčí?
David Sedláček (FC Strání) - Jsi u postranní čáry v tísni a nikdo ti nejde na pomoc? Tak nachytej a přehoď brankáře, jak se nečekaně povedlo borci z divize D! Pivo v hledišti pak teklo proudem...
Martin Lenc (TJ Střekov) - Odchovanec Ústí nad Labem se blýskl v I. třídě. Počíhal si na nouzovou hlavičku soupeře a z dobrých 25-30 metrů napálil míč efektně do brány.
Jan Koudelka (MFK Vyškov) - Paráda z MSFL se zrodila po dvou patičkách spoluhráčů. Mimořádný kanonýr, který sází góly v klasickém fotbalu, malém, ale také ve futsalu, pak trefil do šibenice.
Stefan Gualano (HFK Třebíč) - Divize D má perlu z Ameriky. Defenzivní záložník prošel mládeží fotbalové akademie New York Cosmos a teď levačkou přehodil gólmana střelou pod břevno.
Dominik Fejl (ŽSK Třemošnice) - Pardubický přebor nabízí příklad, že góly nepadají jen po prudkých střelách. I elegance a techniky je třeba! Jako při ladném padáčku, kterým odchovanec Pardubic zakončil sólo na brankáře.
Petr Rychtařík (AFK Sokol Semice) - Auta projíždějící kolem hřiště ve Hvozdnici měla zastavit... Středočeský přebor totiž nabídl precizní přímý kop levačkou semického útočníka přímo na místo určení.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 3. zářijový víkend. Která trefa je nejhezčí?
David Sedláček (FC Strání)
48 %
Martin Lenc (TJ Střekov)
7,7 %
Jan Koudelka (MFK Vyškov)
21,6 %
Stefan Gualano (HFK Třebíč)
6,9 %
Dominik Fejl (ŽSK Třemošnice)
9,4 %
Petr Rychtařík (AFK Sokol Semice)
6,4 %
Celkem hlasovalo 2058 čtenářů.

Reklama

Související témata: