Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalového experta vyděsil neviditelný míč

BERLÍN

Pro reportéry a experty, kteří před fotbalovými zápasy rozebírají šance soupeřů u postranní čáry, se stalo jejich živobytí noční můrou. Všichni si dobře pamatují ránu do hlavy, kterou inkasovala při bundesligovém utkání reportérka Jessica Kastropová. A tak už je vyplaší ledacos, ani na ně ve skutečnosti nemusí nic letět...

Mehmet Scholl se brání před neviditelným míčem

Článek

V plné kráse to předvedl někdejší německý fotbalový reprezentant Mehmet Scholl, když se před pátečním kvalifikačním utkáním o Euro 2012 mezi Německem a Belgií postavil k pultíku za postranní čarou. Během diskuse s kolegou Reinholdem Beckmannem náhle ucuknul a kryl si hlavu rukama. Nic, co by jej mělo jakkoliv ohrozit, ovšem nepřiletělo.

Na Schollovu obranu nutno poznamenat, že se v roli televizního experta ocitl vůbec poprvé, a tak se ještě nestihl pořádně otrkat. Navíc mu hráči v nadsázce vyhrožovali, že jej před televizními kamerami přivítají několika dobře mířenými střelami. Jeho dokonale rozhýbané nervy na pochodu pak viděl v přímém přenosu celý národ, který si z Scholla bez rozpaků utahuje a označuje jej za "strašpytla".

To samotná Jessica Kastropová je jiný formát. Práce u postranní čáry se nevzdala a elegantně ji zvládá s novou dekorací - helmou po vzoru Petra Čecha, kterou jí věnoval „ostřelovač“ Chalid Boulahrouz.

Reklama

Související témata: