Hlavní obsah

Mourinho po derby s Barcelonou kvůli asistentovi nemluvil s médii

MADRID

Boj trenéra Realu Madrid Josého Mourinha s madridskými médii pokračuje. Před sobotním derby s Barcelonou portugalský kouč poslal na tiskovou konferenci svého asistenta Aitora Karanku, po remíze 1:1 zase odmítl odpovídat na jejich otázky.

Foto: Andrea Comas, Reuters

Zakaboněný kouč Realu Madrid José Mourinho.

Článek

Osmačtyřicetiletý Mourinho tak reagoval na incident z tiskové konference před zápasem, ze které odešlo zhruba třicet novinářů na protest proti tomu, že Mourinho místo sebe poslal Karanku.

Bývalý kouč Chelsea po utkání, které Real dohrával po vyloučení Raúla Albiola v deseti, nejprve otázky madridských novinářů ignoroval a odpovídal pouze zahraničním a barcelonským médiím.

Nakonec však mlčení po jednom z dotazů madridských novinářů prolomil. "Jste ředitel deníku AS?" zeptal se. "Protože jestli ne, tak vám nemůžu odpovědět. Když se totiž podle vaší logiky vy nebavíte s mým asistentem, tak já se budu bavit jen s vašimi řediteli," přidal.

Na další dotaz odpověděl Mourinho podobně: "Nemůžu sloužit. Punto Pelota (španělský fotbalový pořad) neměl dost úcty k někomu, kdo si ji zaslouží. On (Karanka) přitom s Realem vyhrál třikrát Ligu mistrů, takže má veškerou kvalifikaci k tomu, aby byl mým zástupcem na tiskové konferenci."

Reklama

Související témata: