Hlavní obsah

Ronaldo relaxuje na jachtě v Dubaji a ujišťuje, že v roce 2015 bude ještě lepší

Madrid

Není žádný troškař. Titulů a individuálních ocenění má stále málo. Portugalská fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo vzkazuje fanouškům i soupeřům, že příští rok 2015 bude v jeho podání minimálně stejný nebo ještě lepší než právě ten končící.

Foto: Christophe Ena, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo má trofejí stále málo...

Článek

"Mým snem je, aby rok 2015 byl alespoň tak úspěšný jako 2014, případně ještě lepší," nechal se Cristiano Ronaldo slyšet v sobotním rozhovoru pro španělský deník AS.

Hvězda Realu Madrid momentálně odpočívá na jachtě v Dubaji. V roce 2014 vstřelila v šedesáti soutěžních zápasech v klubu i reprezentaci 61 branek, ke kterým přidala i 22 přihrávek.

Během posledních dvanácti měsíců získal Ronaldo s Realem trofej pro vítěze Ligy mistrů, od srpna nastřílel v 27 utkáních ve všech soutěžích 34 gólů, z toho 25 bylo ve španělské La Lize.

"Real je stále kandidátem na prvenství v každé soutěži, ve které hraje. Vždy existuje možnost pokročit a mít ještě lepší rok než tento. Když hrajete za Real Madrid, tak musíte mít vždy nejvyšší cíle a mety. Náš tým velmi touží vyhrávat. Jsme jedna rodina a v roce 2015 se chceme jako mužstvo ještě zlepšit," ujistil Ronaldo.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.