Hlavní obsah

VIDEO: Simulant Ronaldo se zesměšnil teatrálním pádem

MILÁN

Měl to být další galavečer pro možná nejlepšího fotbalistu světa, jenže tentokrát se stala hvězda Realu Madrid Cristiano Ronaldo spíše ostudou zápasu. V duelu Ligy mistrů proti AC Milán (2:2) Portugalec oprášil pověst simulující primadony a sklidil posměch fanoušků po celém světě.

Foto: Alessandro Garofalo , Reuters

Cristiano Rolando prosí rozhodčího o červenou kartu pro hráče Milána Abateho.

Článek

Trenér milánského celku Massimiliano Allegri nasadil na Ronalda hlídacího psa Ignazia Abateho, proti kterému si portugalský reprezentant moc nekopl. Nejdražší fotbalista světa se tak rozhodl zbavit se svého strážce nefér způsobem.

Když mu Abate po necelé půlhodině zápasu překazil kličku u postranní čáry, začali se oba hráči přetahovat o míč k autovému vhazování.  Abate se při vzájemném pošťuchování dotkl Ronaldova krku, Portugalec chvíli váhal a se značným zpožděním teatrálně spadl k zemi, držel se za obličej a mocně se svíjel.

Rozhodčí naštěstí Portugalcovo divadýlko prohlédl a Abateho nepotrestal. Karetní trest však minul i simulujícího Ronalda, který si však vyslechl několik peprných slov od hráčů a fanoušků AC Milán.

Reklama