Hlavní obsah

FANTASY: Čekání je u konce! Nejprestižnější fotbalová soutěž startuje

Praha

Fotbalová nálož pokračuje a i dnes a se můžou všichni fanoušci fotbalu těšit na kvalitní fotbal. Osmi zápasy startuje nový ročník Ligy mistrů. V něm se představí hned pět klubů ze Španělska, což se v historii soutěže ještě nestalo. Čtyři kluby pak budou reprezentovat Anglii a Německo. Pojďme se nyní podívat, které týmy obsadili do sestav redaktoři Fantasy.

Pro první kolo Ligy mistrů volíme hru se čtyřmi obránci.

Článek

Cristiano Ronaldo nastřílel v sobotu pět branek a měl výrazný podíl na výhře Madridu na hřišti Espanyolu. Věříme, že se Ronaldo prosadí i v domácím zápase Ligy mistrů, ve kterém se utkají fotbalisté Realu Madrid se Šachtarem.

Obrana španělského velkoklubu navíc v dosavadních zápasech cízí soutěže neinkasovala, a tak se v sestavě objevuje kromě Ronalda i Ramos, který by měl eliminovat útočné snahy hostů.

Juventus hledá formu z loňské sezóny 

Manchester City zastihl začátek sezóny ve skvělé pohodě. Citizens mají na kontě plný bodový zisk a chlubí se bezchybnou obranou. Juventus je v rozdílném rozpoložení. Ze tří zápasů Serie A byl schopen uhrát pouze bod.

Věříme, že trápící se Juventus nebude schopen obranu Citizens překonat. V našem výběru nastoupí obránci Kompany a Sagna v záloze pak Touré.

Chelsea je třetím týmem, který má v našem výběru plné zastoupení. Sice se potácí pouhé dva body nad sestupovým pásmem Premier League, ale Tel Aviv by měl být pro svěřence Mourinhna lehkým soustem. Branku bude hájit brankář Begovič. Připravovat brankové příležitosti pro své spoluhráče a zaměstnávat obranu hostů by měl Hazard.

Reklama

Související témata: