Hlavní obsah

Čeští fotbalisté kritizují ukončení reprezentačního srazu

Bratislava

Předčasné zrušení reprezentačního srazu se setkalo s velkým nepochopením přinejmenším u části hráčů národního mužstva. Na instagramu svůj názor vyjádřili Alex Král, Jakub Jankto nebo Ondřej Čelůstka. „Po návratu domů pravdepodobně nedostaneme ani karantenu, což mi logicky nedavá žádný smysl a mělo by to být předmětem diskuse v nejbližších dnech,“ pohoršuje se například Jankto.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Zleva Lukáš Haraslín ze Slovenska a Alex Král.

Článek

"Před zápasem se vědělo, že máme v týmu nakaženého a dostali jsme zelenou. Po zápase dostaneme okamžitou stopku a všichni se musejí vrátit domů. Proč?" uvedl Jankto na sociální síti instagram po výhře nad Slováky 3:1.

"Všechno by bylo perfektní, kdyby nepřišlo rozhodnutí od hygieny o zrušení srazu. Jak už asi víte, máme dva nakažené, oběma přeju brzké uzdravení. Je to ale pouze z širšího realizačního týmu. Všichni hráči a trenéři jsou negativní," doplnil další záložník Král.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🗣 Chtel bych se osobne vyjadrit k celemu reprezentacnimu srazu. Nejprve bych chtel podekovat celemu realizacnimu tymu za velkou trpelivost a profesionalitu. Kazdy si muze rikat co chce, ale delali pro nas prvni posledni. Ostatne tak jako kazdy sraz. Dale potom vsem hracum za vyhrane derby a dominanci v dnesnim zapase! Paradni vykon! Nicmene potom nechapu urcite veci. Pred zapasem se vedelo, ze mame v tymu nakazeneho a dostali jsme zelenou. Po zapase dostaneme okamzitou stopku a vsichni se museji vratit domu? Proc? Proti Skotsku riskujeme kontumaci. Proc jsme teda dneska hrali a vystavili se do kontaktu se Slovaky? Navic po navratu domu pravdepodobne nedostaneme ani karantenu, coz mi logicky nedava zadny smysl a melo by to byt predmetem diskuse v nejblizsich dnech. Jsme hrozba, ale po navratu uz muzeme kamkoli. Co to ma znamenat? Pred zapasem se v mediich nemluvilo o nicem jinem, nez o COVID-19. My jsme na to vsak nehledeli a koncentrovali se na sebe a ukazali na hristi svoji silu. At tak ci onak, Cesko budu vzdy milovat a bojovat za nasi zem at se stane cokoliv!!! 🇨🇿❤️ Kazdopadne do dalsich srazu to chce jasne dana pravidla od hygienicke stanice. Ted nerozumim absolutne nicemu.

Příspěvek sdílený Jakub Jankto (@jakubjanktojr),Zář 4, 2020 v 4:09 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Po 10 měsících jsem si konečně mohl opět zahrát za národní tým!♥️🇨🇿 Výhra 3:1 nad Slovenskem a skvělý týmový výkon!!🙏🏼🤩 V první řadě bych chtěl pogratulovat @ahlozek k jeho novému rekordu ⭐️ také @lukas.provod k prvnímu startu 🔥 a @cuf_5 k prvnímu gólu!! ⚽️ Všechno by bylo perfektní, kdyby nepřišlo rozhodnutí od hygieny o zrušení srazu. Jak už asi víte, máme dva nakažené, oběma přeju brzké uzdravení 🍀 Je to ale pouze z širšího realizačního týmu. Všichni hráči a trenéři jsou negativní. Zrušil se nám tím pádem i pondělní zápas se Skotskem, kde hrozí kontumace! Jsem z toho nešťastný, protože teď nikdo neví co bude a jak to vlastně bude s následujícím srazem za měsíc, kde hrajeme 3 venkovní zápasy 👀 Věřím ale, že se najde nějaké rozumnější řešení než teď a reprezentační sraz bude!

Příspěvek sdílený 👑 ALEX KRÁL 👑 (@alexkral.cz),Zář 4, 2020 v 4:05 PDT

"Proti Skotsku riskujeme kontumaci. Proč jsme teda v pátek hráli a vystavili se do kontaktu se Slováky? Navíc po návratu domů pravděpodobně nedostaneme ani karanténu, což mi logicky nedává žádný smysl a mělo by to být předmětem diskuse v nejbližších dnech. Jsme hrozba, ale po návratu už můžeme kamkoli. Co to má znamenat?" podivoval se Jankto ze Sampdorie Janov.

"Bráško, řekl jsi to úplně přesně, u mě osobně se tahle celá věc potkala taky s obrovským nepochopením..." vyjádřil se pod Janktův příspěvek jeho spoluhráč Ondřej Čelůstka.

Reklama