Hlavní obsah

Baroš se brání útokům bulváru

PRAHA

Fotbalista Milan Baroš se brání opakovaným útokům některých především bulvárních médií. Naposledy jej osočila v souvislosti s jeho vánočním pobytem ve Špindlerové Mlýně. Prostřednictvím agentury ISM, která hráče zastupuje a Právu poskytla text jeho prohlášení, se rozhodl uvést na pravou míru nedávné události v Krkonoších.

Článek

„V závěru roku jsem trávil několik dnů dovolené ve Špindlerově Mlýně se svými dlouholetými známými a přáteli. Většina informací, která se objevila v médiích, se nezakládá na pravdě, a jsou zkreslující. V penzionu Seidl jsem byl společně s přáteli na snídani, nebyl jsem tam ani ubytován, proto se proti zveřejněným zprávám důrazně ohrazuji. Mám stálou partnerku, proto mě podobné zavádějící informace osobně poškozují. Chci média i veřejnost ujistit, že se koncentruji na své výkony v klubu a reprezentaci,“ píše se v prohlášení.

Bulvární tisk na sklonku roku informoval o tom, že Baroš prožil ve Špindlerově Mlýně románek s finalistkou Miss ČR 2005 Evou Martinovskou. Spolu s útočníkem Lyonu trávili krátkou dovolenou v Krkonoších také reprezentační zadáci Tomáš Ujfaulši a Radek Kováč.

Reklama

Související témata: