Hlavní obsah

VIDEO: Brankář Coupet se svíjel v ukrutných bolestech, z nohy mu trčela kost!

PAŘÍŽ

Scénu jako z hororu přinesla 81. minuta 15. kola fotbalového šlágru mezi Paris St. Germain a Auxuere. Gólman pařížského celku Grégory Coupet běžel k brankové čáře, aby zabránil rohu a odkopl míč, když v tom se mu zabodl kolík od kopaček do trávníku a otevřená zlomenina nohy byla na světě. Následovalo svíjení v bolestech, až člověku běhá mráz po zádech!

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Brankář Grégory Coupet z Paris St. Germain si přivodil otevřenou zlomeninu.

Článek

Výhra St. Germain 1:0 byla tak ihned v pozadí. "Chtěli jsem zisk důležitých bodů oslavit, ale poté co se Grégory tak ošklivě zranil, na to nemáme ani pomyšlení," nechal se slyšet prezident klubu Robin Leproux. "Byl jsem k tomu dost blízko a viděl, jak mu trčí kost přes stuplnu," prozradil Coupetův spoluhráč Sylvain Armand.

Gólmana PSG ihned odnesli na nosítkách. Když fanoušci skandovali jeho jméno, dokázal jim šestatřicetiletý strážce domácí svatyně zamávat.

Podle posledních informací francouzských médií však bude bývalý brankář <span>Atlétika Madrid, Lyonu a St. Etienne chybět svému celku minimálně tři měsíce. Do konce letošního ročníku francouzské ligy už si tak jistě nezachytá. Nejhorší scénáře hovoří o konci kariéry.</span>

Reklama

Související témata: