Hlavní obsah

Prostorný skybox, po ruce víno a krevety, i tak se dá fandit Rosickému a spol.

Praha

Nejen ze sektoru X, který je na stadiónu ve Vratislavi vyhrazen českým divákům, budou moci fanoušci fotbalové reprezentace fandit Rosickému a spol. během červnového mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině. UEFA nabízí také poslední zbývající firemní sedadla a skyboxy na vybrané zápasy. Češi hrají všechny duely ve skupině ve Vratislavi - 8. června s Ruskem, 12. června s Řeckem a 16. června s Polskem.

Foto: Sport.cz

Club Prestige Platinum ve Vratislavi.

Článek

Osm stadiónů v Polsku a na Ukrajině je nachystáno, aby se na nich sešli nejen nejlepší fotbalisté, ale také nejvlivnější lidé a společnosti světa. UEFA pro ty nejnáročnější připravila speciální program určený pro zástupce firem, který pojmenovala Club Prestige. Investice do tohoto programu zajistí platformu, kde se v unikátním prostředí budou zlepšovat firemní vztahy a vazby.

Na zápasy šampionátu bylo celkem k mání 1,4 miliónu lístků, z toho 60 tisíc bylo rezervováno pro firemní program. Také české společnosti ještě mají poslední příležitost rezervovat si zbývající místa na zápasy ve Vratislavi.

Club Prestige ve faktech a číslech
1. Hosté – Je pro ně rezervováno 60 tisíc sedadel, což jsou 4% z celkového počtu dostupných sedadel. Připraveno je celkem 266 skyboxů.
2. Zařízení business prostor: 16 000 židlí, 2000 stolů, 500 barových stolků a 1700 barových stoliček.
3. Potraviny připravené k přípravě jídel v rámci business balíčků: 28 tun hovězího, 15 tun ryb, 400 000 kusů krevet, 200 000 kusů jahod, 12 000 litrů olivového oleje, 6000 litrů smetany.
4. Na výzdobu business prostor bude použito 8,5 km dekorativních materiálů. O hosty se bude starat přibližně 5 tisíc členů personálu (včetně hostesek, kuchařů a ochranky).

UEFA nabízí dvě varianty: Club Prestige Platinum nebo Club Prestige Gold. První zahrnuje kromě nejlepších sedadel i přístup do privátních skyboxů, zatímco druhá umožňuje vstup do otevřených business salonků. Před začátkem zápasů bude v prostorech Gold klubu pravidelný zábavní program včetně živé hudby a interaktivních her, při kterých si hosté budou moci zahrát na fotbalisty či sportovní komentátory. Vynikající vína a delikatesy lokální i mezinárodní kuchyně jsou spolu s dalšími benefity součástí všech balíčků. Prostory salonků a skyboxů budou přístupné tři hodiny před výkopem a hosté si jejich pohodlí budou moci užívat až 1,5 hodiny po skončení zápasu.

Na zápas s Ruskem je už vyprodáno

O utkání českého týmu je tak velký zájem, že třeba na první duel s Ruskem jsou již oba programy vyprodány. Na druhý zápas s Řeckem nabízí UEFA sedadla v rámci Club Prestige Gold za 1450 eur na osobu, v Club Prestige Platinum zájemci zaplatí 2250 eur za sedadlo ve čtrnáctimístném skyboxu. Na třetí utkání s Polskem je vyprodaný program Gold, ale stále jsou k dispozici místa do skyboxů v Prestige Platinum opět za 2250 eur za sedadlo.

Pokud Bílkův tým postoupí dál, jsou v prodeji místa na zápasy v Gdaňsku i Varšavě. Sedadla v programu Gold se dají pořídit za 1850 eur na osobu.

Vratislav v centru zájmu firem

„Lístky do našeho programu prodáváme více než rok a nyní už jsou kapacity téměř vyprodané," říká Magdalena Mazany-Krasnodebska, obchodní manažerka UEFA. „Od začátku se největšímu zájmu těšily zápasy ve Vratislavi, především díky polským a ruským společnostem, ale i díky České republice, protože Vratislav je pro Čechy dobře dostupná. Už před losováním základních skupin jsme prodali 80% sedadel v Club Prestige Gold. Věříme, že zbytek míst bude prodán co nejrychleji, protože zápas mistrovství Evropy je pro hosty zážitek na celý život," dodává manažerka.

Společnosti i jednotlivci, kteří by měli zájem o více informací o nabídce Club Prestige, mohou kontaktovat pobočky UEFA v Polsku: +48 22 888 35 36 nebo hospitality@euro2012.com.

Reklama