Hlavní obsah

Fotbal MS on-line: Anglie vs. Paraguay

PRAHA

Fotbalové mistrovství světa v Německu v sobotu pokračuje dalšími třemi zápasy. Atraktivní podívanou slibuje hned úvodní zápas druhého hracího dne, v němž na sebe od 15 hodin narazí Anglie a Paraguay. Sledujte utkání v on-line reportáži na Sport.cz.

Článek

Angličtí fotbalisté se budou muset v premiéře obejít bez útočníka Wayna Rooneyho, ohrožen je i start Stevena Gerrarda, kterého trápí záda. Navíc je straší jejich bilance úvodních zápasů na velkých turnajích, první utkání vyhráli naposledy na MS v roce 1998.

Reprezentanti Argentiny chtějí v Německu napravit vystoupení z předešlého šampionátu a v útoku budou spoléhat na zkušenou dvojici Hernán Crespo, Javier Saviola. Osmnáctiletý talent Lionel Messi bude čekat na šanci na lavičce. Pobřeží slonoviny je ale při svém premiérovém startu na turnaji považováno mnohými za černého koně a Argentině by zaváhání s ním mohlo přijít draho.

Na historický debut se chystají i fotbalisté Trinidadu a Tobaga a Švédsko příliš nevěří tomu, že by jim soupeř z Karibiku měl dělat větší potíže. Tím spíš, že se bude muset nejspíš obejít bez šéfa obrany Andrewse, jenž si zvrtl už tak bolavé koleno.

Reklama

Související témata: