Hlavní obsah

Fotbalový brankář Petr Čech bude šťastným otcem

PRAHA

Novopečený držitel hattricku v anketě Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu sezóny Petr Čech se v lednu příštího roku stane i novopečeným otcem. Sympatický pětadvacetiletý brankář české reprezentace a anglické Chelsea to spolu se svou neméně sympatickou ženou Martinou oznámil na pondělním slavnostním galavečeru v pražském Top Hotelu. "Utajit to bylo opravdu těžké, protože je to naprosto skvělá zpráva,“ rozplýval se Čech s manželkou po boku.

Článek

Radostnou zprávu zatím vědělo jen několik příbuzných, což se po pondělním večeru určitě změní. Budoucí maminka Martina Čechová byla viditelně šťastná, stejně jako sportovní superstar. „Cítím se úžasně, miminko asi bude hodné po tatínkovi,“ hlesla, držíc se své drahé polovičky za ruku. O těhotenství už oba věděli několik týdnů a na rodičovské povinnosti se oba moc těší.

„Zatím ještě neznáme pohlaví, ale určitě ho budeme chtít vědět,“ prohlásil dojatý Čech a dodal: „Já si myslím, že to bude holčička, Martina zase tipuje chlapečka. Uvidíme, kdo bude mít nakonec pravdu, i když na tom nezáleží. “Dětské brankářské rukavice tedy zatím nekoupil, protože je dost možné, že bude, podle svých slov, nakonec nakupovat panenky.“

Z předsezónní přípravy ve Spojených státech amerických už ale přivezl potomkovi první dárky - několik oblečků jak v holčičích, tak chlapeckých barvách. „Až bude potvrzené pohlaví, hned vyrazím na další nákupy,“ dušovala se opora reprezentace. Ta se také těší, že se zúčastní porodu přímo v nemocnici: „Každopádně bych u toho rád byl, doufám, že mi to příroda dovolí.“

Manželka Martina gólmanovi ani prý nemusela nic říkat, vše poznal podle zabarvení těhotenského testu ve společné koupelně: „Když jsem se to dozvěděl, měl jsem obrovskou radost. Jen jsem měl strach, aby test neklamal.“ Jeho partnerka se dosud v Anglii věnovala aerobiku, vzhledem k otěhotnění však ráda poupravila druh svého cvičení. „Teď se kladu důraz na jógu,“ prozradila mladá žena.

Reklama