Hlavní obsah

OBRAZEM: Fotbalistům se nedaří, Slavia může být pyšná aspoň na své missky

PRAHA

Když už to nejde fotbalistům, jsou ve formě aspoň jejich fanynky. Sešívaní znají šestku finalistek, z nichž vzejde Miss Slavia 2011. Během listopadu bude se všemi finalistkami natočeno video, které bude součástí profilu každé dívky. Hlasování pak bude zahájeno ve středu 1. prosince. Příznivkyně fotbalu z celé republiky pak mají šanci v soutěži Miss fotbalová fanynka 2011.

Foto: Fanklub SK Slavia Praha-fotbal

Odvážná Soňa Rybářová je jednou z šesti finalistek Miss Slavia.

Článek

Zatímco se fotbalisté Slavie chystají na klíčový páteční duel o záchranu s ostravským Baníkem, šestice dívek vyznávajících červenobílé barvy má před sebou závěrečnou bitvu o korunku slávistické královny krásy. Níže si je můžete všechny prohlédnout.

Monika Bačová - 21 let, Prahafoto: Fanklub SK Slavia Praha-fotbal

Soutěž Fanklubu SK Slavia Praha-fotbal se již stává v Edenu tradicí a letos se soupeřilo rovněž v „baby“ kategorii 6 až 12 let. Hlavní kategorie byla vypsána pro slečny a ženy od 16 let.

Anežka Reimarová - 20 let, Prahafoto: Fanklub SK Slavia Praha-fotbal

Finalistky se představují na klubovém webu. Než začnou fanoušci v prosinci hlasovat, vizitky dívek doplní také jejich video.

Soňa Rybářová - 25 let, Prahafoto: Fanklub SK Slavia Praha-fotbal

Zatím se tedy soutěžící snaží zaujmout svými fotografiemi i stručnými charakteristikami. „Proč by měla porota vybrat zrovna mě? Protože se Slavií trávím i veškeré noci - spím v jejím dresu,“ špásuje třeba Monika Bačová.

Adéla Svobodová - 19 let, Jesenice u Prahyfoto: Fanklub SK Slavia Praha-fotbal

Také slávistky pak ještě čeká souboj v tvrdé ligové konkurenci. Fanclub české fotbalové reprezentace totiž vyhlásil soutěž Miss fotbalová fanynka 2011.

Jitka Šafrová - 24 let, Kamenicefoto: Fanklub SK Slavia Praha-fotbal

„Očekáváme také hojnou účast missek ze Slavie, Baníku Ostrava a dalších klubů, které pořádají své obdobné soutěže,“ těší se Lubomír Mikolajský, šéf reprezentačního fanklubu.

Barbora Valová - 19 let, Prahafoto: Fanklub SK Slavia Praha-fotbal

Reklama

Související témata: