Hlavní obsah

Los Angeles - Vancouver 2:2Beckham zase zářil. Trefil se i ve druhém zápase po vypršení trestu

Vancouver

Anglický záložník David Beckham se trefil i ve druhém utkání po vypršení trestu za kopnutí míče do ležícího protihráče. Ve středečním utkání MLS na hřišti Vancouveru zaznamenal třetí branku v posledních dvou zápasech a fotbalistům Galaxy pomohl k remíze 2:2.

David Beckham

Článek

Sedmatřicetiletý Beckham, který se překvapivě nevešel do britského výběru pro olympiádu, se trefil v 81. minutě, kdy po gólech Gershona Koffieho a Barryho Robsona z prvního poločasu snižoval na 1:2. Bývalý záložník Manchesteru United a Realu Madrid se poté podílel i na vyrovnávací brance tři minuty před koncem - lobem našel Juninha a ten přiťuknul míč střílejícímu Josému Villarealovi.

"Radši bych byl u vítězného gólu, ale každá branka potěší, protože nejsem žádný kanonýr," uvedl Beckham, který se v závěru zápasu několikrát dostal do sporu s bývalým hráčem Celtiku Glasgow Robsonem. "Je to Skot, já Angličan, takže to mezi námi bude vždycky jiskřit. Po zápase jsme si ale všechno vyříkali a jsme v pohodě," řekl Beckham.

Beckham brankou navázal na dvougólový příspěvek při výhře 5:3 v předchozím zápasu v Portlandu, do nějž nastoupil po dvouzápasovém trestu. Distanc dostal za to, že v utkání proti San Jose v nastaveném čase, kdy se jeho tým pokoušel zvrátit nepříznivý stav 3:4, naštvaně kopl míč na protihráče. Sam Cronin, jenž reklamoval zranění, podle bývalého anglického kapitána příliš dlouho ležel na hřišti. Beckham trefil míčem nejen jeho, ale i rozhodčího.

Reklama

Související témata: