Hlavní obsah

VIDEO: Kam se na něj hrabe Ramos! Argentinec Farías neuvěřitelně zazdil pokutový kop

Avellaneda (Buenos Aires)

Když v semifinále minulého ročníku Ligy mistrů zazdil obránce Realu Madrid Sergio Ramos penaltu, stal se terčem posměchu miliónů fanoušků. Teď má svého následovníka, kterému se směje celá Argentina. Útočník Independiente Ernesto Farías měl pořádně pokřivená mířidla, svůj pokutový kop totiž poslal vysoko nad a ke všemu ještě vedle branky Newell's Old Boys.

Zahozená penalta argentinského fotbalisty Faríase.

 
Článek

Klíčový moment zápasu Farías nezvládl. Za vytrvalého deště se na těžkém terénu pokusil o technickou, ale zároveň prudkou střelu placírkou. Jenže do branky měl míč hodně daleko. Dvaatřicetiletého útočníka a bývalého hráče Porta si před zahráním pokutového kopu dobírali zkušený zadák Newell's Gabriel Heinze i hostující brankář Nahuel Guzmán.

Farías bral celou situaci s úsměvem ve tváři, ale po hanebně kopnuté penaltě mu nezbylo nic jiného, než zklamaně schovat hlavu do dlaní.

Šok zažilo také domácí publikum, argentinští komentátoři pokutový kop dokonce označili jako hororovou scénu. Farías mohl za stavu 1:1 dostat Independiente do vedení, místo toho však domácí hráči podlehli Newell's 1:3.

Reklama

Související témata: