Hlavní obsah

Lokvenc se jako manažer osvědčil. Do Nedvědovy jedenáctky zlanařil i Maiera a chce Jágra

Praha

Manažerské vlohy internacionál a člen renomovaného Klubu ligových kanonýrů Vratislav Lokvenc osvědčil. Jakmile při zápase legend českého a německého fotbalu v pražském Edenu viděl, v jak oslnivé formě Ladislav Maier chytá, okamžitě ho angažoval do Nedvědovy jedenáctky. „Nominaci si fakt zasloužil,“ potvrzoval Lokvenc před zápasem Nedvědova výběru, jemuž dělá manažera a v němž samo sebou sám hraje, proti Pivrncově jedenáctce. K němu dojde 13. června v Čelákovicích.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český brankář Ladislav Maier během reprízy finále evropského šampionátu 1996 s Německem v pražském Edenu.

Článek

Posil posháněl Lokvenc skutečně spoustu. A nejen mezi fotbalisty, i když dát dohromady Ujfalušiho, Grygeru a hlavně pak Nedvěda představuje obrovský kumšt.

„Potřebovali jsme širší lavičku, proto jsme do kádru povolali také hokejisty Pavelce s Voráčkem a lanaříme i Jágra. Kromě nich obdrželi nominaci i někteří herci z kultovního seriálu Okresní přebor, na který je Pavel zatížený. Jakub Kohák, Ondra Vetchý a spol. přijedou," prozrazoval Lokvenc, že kádr má nejen široký, ale skutečně různorodý.

„Omluvili se jen Poborský se Šmicrem, kteří hrají s Manchesterem United, resp. Liverpoolem ve stejném termínu exhibici v zahraničí, takže po návratu z kvalifikace na Islandu nás pro jistotu posílí někteří starší hráči první reprezentační garnitury," dodával, že trenér Ladislav Škorpil sedící na lavičce Nedvědovy jedenáctky bude mít z čeho vybírat.

Zahraje si i legendární Hašek

Pivrncův výběr své akvizice zatím drží v tajnosti, ale některá jména už ze zákulisí pronikla. Pod Petrem Radou by měli hrát třeba Dominik Hašek, nebo trenér Martiny Sáblíkové Petr Novák. A mimochodem - Sáblíková bude provádět čestný výkop, který je naplánován v sobotu 13. června na 16:30.

V Čelákovicích se bude ovšem hrát v červnu i tradiční turnaj za účasti ligových mužstev. Půjde v něm o Ministerský pohár a v sobotu 27. června se o něj utkají fotbalisté bratislavského Slovanu, pražské Slavie, Jablonce a Brna.

Reklama

Související témata: