Hlavní obsah

Centr, nebo úmyslná střela? Z obrovského úhlu parádně vymetl šibenici

Buenos Aires

Úžasný gól padl v pondělním duelu argentinské ligy mezi celky Boca Juniors a Union Santa Fe. Zápas, který nakonec vyhrál favorit 2:1, měl dva hrdiny - záložníka Nicoláse Lodeira a útočníka Carlose Téveze. První z nich po hodině hry skóroval z velkého úhlu, „Apač“ Tévez v 91. minutě vystřelil Boce důležité tři body.

Parádní gól Nicoláse Lodeira.

 
Článek

Kreativní záložník Lodeiro, který je mozkem záložní formace Boky Juniors, původně rozehrával rohový kop. Jenže míč se k němu záhy vrátil a levonohý hráč ho poslal do vápna podruhé. Podíval se, namířil a trefil přesně pod víko!

Náhoda, nebo úmysl? „Necentroval jsem, prostě jsem to zkusil a trefil báječně," přesvědčoval někdejší hráč Ajaxu a spoluhráč Luise Suáreze z uruguayské reprezentace.

Vítězství před vyprodaným domácím hledištěm zajistil kapitán Boky Carlos Tévez střelou z dorážky v první minutě nastavení. Boca, která měla slabší start do nové sezóny a vyměnila trenéra, se pod vedením svého někdejšího hráče Guillerma Barrose Schelotta výsledkově zvedá. Ztráta na vedoucí Lanús je jen pětibodová.

Trefil to Nicolás Lodeiro úmyslně?
Ano, tak to zamýšlel a byl to skvělý gól!
27,4 %
Podle mě centroval a míč spadl do branky
72,6 %
Celkem hlasovalo 1364 čtenářů.

Reklama

Související témata: