Hlavní obsah

Baroš otáčí. S koučem Vrbou bych návrat do nároďáku zvažoval, říká kanonýr

Praha

Po Euru 2012 byl nekompromisní, za nároďák už nikdy! Zhrzený fotbalový kanonýr Milan Baroš (32) nechtěl v té době o reprezentaci, za kterou nastřílel v 93 zápasech 41 gólů, ani slyšet. Teď ale může být všechno jinak. S příchodem kouče Pavla Vrby, který zná útočníka už od jeho začátků v Ostravě, se otevírá prostor pro jeho návrat. Podle deníku Blesk by o tom útočník turecké Antalye s podzimní bilancí 4 branek ve 12 zápasech minimálně přemýšlel.

Foto: Aleš Krecl

Začne Milan Baroš zase dávat góly za národní tým?

Článek

Nástup trenéra Vrby k reprezentaci jednoznačně uvítal. "Pamatuju si na jeho tréninky. Je to férový člověk, což je u nároďáku důležité, protože nebude s klukama pořád," řekl Baroš.

Ještě letos na jaře však všechny spekulace o svém comebacku do reprezentačního týmu vyvracel. To byl však u vesla Michal Bílek, který sice Barošovi dával prostor, ale v celkové koncepci mužstva ho na hrotu nechával neefektivně samotného. To by se nyní mohlo změnit.

"Musel bych ale začít dávat góly a zlepšit výkonnost, aby byla tahle otázka na pořadu dne," nechal si otevřená vrátka druhý nejlepší střelec české reprezentace.

Byl by návrat Milana Baroše do reprezentace přínosem?
Ano
48,9 %
Ne
51,1 %
Celkem hlasovalo 24402 čtenářů.

Reklama