Hlavní obsah

Jednadvacítku doplnil Papadopulos, další jména přibudou v sobotu

PRAHA

Ani čtvrteční přípravné utkání s reprezentační dvacítkou nepomohlo úplně vyřešit nominační otazníky ve výběru fotbalistů do jednadvaceti let, který příští úterý sehraje zápas evropské kvalifikace proti Makedonii. Trenér Ladislav Škorpil rozhodl, že se k týmu připojí ostravský útočník Michal Papadopulos a o dalších krocích rozhodne v sobotu, kdy se jeho tým znovu sejde v Nymburku.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Michal Papadopulos

Článek

"Klíčový bude hlavně zdravotní stav, máme tam stále několik otazníků," řekl dnes Škorpil. "Lehčí svalové problémy totiž mají Latka, Hubník i Svěrkoš," vysvětlil Škorpil, jehož tým v dnešním přípravném utkání podlehl reprezentační dvacítce 2:3.

Právě do tohoto týmu by Škorpil při dodatečné nominaci mohl sáhnout. "Dnes jim na konci společného soustředění řekl, ať jsou všichni připravení pro případ povolání," potvrdil Škorpil.

V jednadvacítce je v současné chvíli šestnáct hráčů a čeká se na to, jestli se do soboty uzdraví útočník Roman Bednář, který musel v úterý reprezentační sraz opustit kvůli horečkám. "Na zápas chceme mít osmnáct lidí. Pokud tedy nebude Bednář zdráv, museli bychom ještě dva hráče dodatečně nominovat. Ale chytřejší budeme až na srazu v sobotu," dodal Škorpil, který prý může využít i hráče z širšího kádru.

Tým "lvíčat" dnes po přípravném utkání ukončil první část soustředění. V Nymburku se znovu sejde v sobotu a o den později se přesune do Kosmonos u Mladé Boleslavi, kde bude přebývat až do úterního utkání.

Reklama