Hlavní obsah

Lavička v roli moderátora. Lvíčata zvou na EURO do Polska

Karviná

Takhle přemýšlivého kouče neznáte. Tento týden převzal v Praze ocenění Trenér roku a v Karviné si zase vyzkoušel roli moderátora. Vítězslav Lavička prožívá s fotbalovou reprezentací do 21 let nadějné období, nejdůležitější zápasy však přijdou až v létě na ME v Polsku. Proto mladíci lákají do nedalekých Tych co největší počet českých fanoušků...

Foto: FAČR

Trenér Vítězslav Lavička jako moderátor! Odpovídá Daniel Holzer.

Článek
Fotogalerie

Zataženo a hustý déšť, to byly kulisy prvního dne pobytu fotbalové jedenadvacítky v Karviné. Při dopoledním tréninku tak nejvíc úpěl správce tréninkového areálu místního MFK - při pohledu na promáčený trávník...

Sedmičku vybraných čekalo odpoledne setkání s fanoušky a také teplo interiéru karvinského Obchodního centra. Trenér Vítězslav Lavička a hráči Aleš Čermák, Václav Černý, Daniel Holzer, Michael Lüftner, Stefan Simič a Michal Trávník absolvovali autogramiádu, pak rozhovory na pódiu a ve třetí části se podívali na vystoupení zpěvačky Ewy Farne, která také podpořila akci pod heslem: Fotbalová lvíčata zvou fanoušky na EURO v Polsku. Uvidíme se v červnu v Tychách!

"Naším cílem bylo upozornit místní, že jsme tu, že hrajeme v pátek zápas se Slovenskem a v červnu tři utkání na mistrovství Evropy v nedalekých Tychách. Pozvat lidi z regiónu na tyto akce," přiblížil trenér Lavička důvody setkání.

Podobnou akci chystá mužstvo na sobotu, konkrétně přímo v Tychách. Tam bude záměrem získat na svoji stranu místní lidi a požádat je, aby českému týmu fandili při utkáních hraných v jejich městě.

Reklama

Související témata: