Hlavní obsah

Inter Milán se prý zbaví problémového Adriana

MILÁN

Inter Milán se podle italského tisku chystá zbavit brazilské fotbalové hvězdy Adriana. Pětadvacetiletý útočník má delší dobu potíže se životosprávou a v této sezóně nastoupil v dresu ligového mistrovského týmu jen ke čtyřem zápasům.

Foto: inter-calcio.it

Brazilský fotbalista Adriano

Článek

List Il Giornale napsal, že vedení Interu má před nadcházejícím jednáním s Adrianovým agentem v ruce hráčovy aktuální lékařské testy s výsledky, které klub opravňují k rozvázání kontraktu. Nic bližšího deník neuvedl.

Fotbalistův zástupce Gilmar Rinaldi připustil, že Adriano možná v Interu skončí. "Jsme na křižovatce. Musíme chvíli počkat, abychom našli nejlepší řešení pro všechny," řekl agent.

Média spekulují o výměně s Manchesterem City

Italská média spekulují, že milánský klub by mohl problémového hráče vyměnit do Manchesteru City za útočníka Rolanda Bianchiho. Ten loni pomohl výbornými výkony Reggině k udržení v italské lize, ale po letním přestupu do Anglie ho trenér Sven Göran Eriksson příliš nevyužívá.

Adriano, jenž nastřílel v dresu Interu 45 gólů, má na San Siru smlouvu do roku 2010. V létě přiznal, že za jeho špatnou formu z minulé sezóny může alkohol, v kterém hledal útěchu po smrti otce a hádkách s přítelkyní.

Reklama

Související témata: