Hlavní obsah

Mourinho dostane od Interu nabídku na prodloužení smlouvy

MILÁN

Portugalský fotbalový trenér José Mourinho dostane od vedení Interu Milán nabídku na prodloužení smlouvy o další rok. Nedlouho po úterní výhře nad Barcelonou 3:1 v prvním semifinále Ligy mistrů řekl prezident klubu Massimo Moratti deníku Tuttosport, že Mourinhovi navrhne angažmá do roku 2013 a zvýšení platu.

Článek

Sedmačtyřicetiletý Mourinho má v Interu smlouvu ještě na příští rok a už také vyhlásil, že ji hodlá dodržet. "Nikdy jsem po sobě nenechal nedokončenou práci. V Interu mi kontrakt vyprší v roce 2012," uvedl kouč. Vedle Ligy mistrů je jeho tým i ve hře o italský titul, byť v domácí soutěži přišel o bezpečný náskok a je momentálně druhý o bod za AS Řím.

Na druhou stranu se o Mourinhovi ví, že by se po zkušenosti v Itálii rád vrátil do Anglie, kde vedl v letech 2004 až 2007 Chelsea a získal s ní dva tituly v Premier League. Spekuluje se o možných angažmá v Manchesteru United, Manchesteru City či Liverpoolu. "Anglický fotbal mi chybí. A já chybím anglickému fotbalu," řekl nedávno Mourinho.

Reklama

Související témata: