Hlavní obsah

AC Milán údajně získal barcelonského fotbalistu Ibrahimoviče

ŘÍM

AC Milán se podle šéfa tohoto italského klubu Adriana Gallianiho pokusí získat útočníka Zlatana Ibrahimovice z Barcelony. Manažer osmadvacetiletého fotbalisty však možnost jeho odchodu ze Španělska zpochybnil. Podle serveru Football Italia Zlatan ale už souhlasil s nabídkou 6 miliónů eur na sezónu a opustí slavnou Barcelonu, kde nemá stálé místo v sestavě. "AC Milán se domluvil s Ibrahimovičem na kontraktu. Zlatan je šťastný, že se stane součástí Rossoneri a vítá, že bude s mužstvem moci hrát Ligu mistrů,“ napsal Football Italia.

Foto: Gustau Nacarino, Reuters

Zlatan Ibrahimovič z Barcelony se raduje z branky.

Článek

O Ibrahimovičově budoucnosti se spekuluje již delší dobu. Bývalá hvězda Interu Milán na konci minulé sezony vypadla ze základní sestavy a vedení Barcelony nevyloučilo hráčův odchod. Švédský reprezentant však nedávno prohlásil, že se dohodl s trenérem Pepem Guardiolou a v katalánském klubu zůstane.

Také podle hráčova agenta Mina Raioly se přestup neuskuteční. "Guardiola nechce Zlatana prodat, takže odchod do Milána je podle mě nepravděpodobný. A na hostování Ibra nepůjde," prohlásil.

Reklama

Související témata: