Hlavní obsah

O bývalého sparťana Kucku má eminentní zájem Inter Milán

MILÁN

O bývalého sparťanského fotbalového záložníka Juraje Kucku, který v lednu tohoto roku zamířil z Letné do Janova, má eminentní zájem slavný Inter Milán. Kanál Sky Sport 24 informoval, že jednání mezi oběma italskými kluby spějí kupředu a v brzké době by se přestup slovenského hráče mohl uzavřít.

Foto: Robert Zolles, Reuters

Juraj Kucka.

Článek

Čtyřiadvacetiletý Kucka by však na San Siro neměl zamířit již teď v létě. Součástí obchodu by se měl stát fakt, že milánský klub by získal polovinu vlastnického práva na hráče, ten by však ještě tuto sezónu zůstal v Janově.

Janované by pak rádi z Interu získali i makedonského útočníka Gorana Panděva, který nedostává v Interu tolik herního prostoru. Jeho příchod by však měl být na tom Kuckově nezávislý.

Kucka přišel do Sparty před sezónou 2009/10 ze slovenského Ružomberoku na doporučení současného kouče české reprezentace Michala Bílka, který tehdy slovenský klub vedl. Za letenské odehrál v lize 45 zápasů, ve kterých zaznamenal 11 branek. V lednu letošního roku pak zamířil do Janova, se kterým podepsal smlouvu na 4,5 roku. Kucka je členem slovenské reprezentace, se kterou nechyběl na loňském mistrovství světa v JAR.

Reklama

Související témata: