Hlavní obsah

Mourinho lákal Ibrahimovice do Realu. Zlatan ho ale odmítl, píší ve Švédsku

Milán

Z Barcelony neodcházel zrovna v dobrém a teď měl Zlatan Ibrahimovic šanci se se svým bývalým klubem utkávat v dresu nesmiřitelného rivala Realu Madrid. Podle švédského tisku však nabídku odmítl s tím, že je v současném působišti v AC Milán nadmíru spokojený.

Foto: Albert Gea, Reuters

Zlatan Ibrahimovic do Realu nechce.

Článek

Možnost působení v Realu vysokému forvardovi nabízel kouč José Mourinho, jenž současnou hvězdu AC Milán vedl dříve v konkurenčním Interu, prostřednistvím textové zprávy.

„Nová výzva by byla skvělá. Už jsem jich ale měl v kariéře spoustu a poučil jsem se, že když je člověk v klubu spokojený, měl by v něm zůstat," cituje fotbalistu s bosenskými kořeny švédský list Aftonbladet.

Ibrahimovic v AC Milán oživil po návratu z Barcelony svoji slávu. V katalánském klubu měl neshody se spoluhráči i s trenérem Guardiolou, ale v Miláně se stal hvězdou týmu a miláčkem fanoušků.

„Chci tady zůstat. Jsem v Miláně šťastný. Nemůžu si přát nic víc, chovají se tu ke mně všichni skvěle. Mohl bych sice odejít, ale nechci," vzkázal bývalý fotbalista Ajaxu, Juventusu, Interu a Barcelony.

„Jsem jako dobré víno. Čím starší, tím lepší," ohodnotil své působení v AC, kde zatím ve 29 zápasech nasázel 26 gólů.

Reklama