Hlavní obsah

"Šíleným černouškem" nazval viceprezident AC Milán Balotelliho a zadělal si na malér

Řím

Mario Balotelli? „To je ten šílený černoušek,“ řekl o nové hvězdě AC Milán jeho viceprezident Paolo Berlusconi, aniž by tušil, na jak velký malér si tímto výrokem zadělal. Bratr bývalého italského premiéra Silvia si pustil pusu na špacír na politickém setkání pravice ve Varedu.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Mario Balotelli se pyšní dresem AC Milán.

Článek

"A teď se půjdeme podívat na toho našeho šíleného černouška," uvedl Paolo na videu, které zveřejnila řada italských médií. "Zveme také všechny mladé dámy, které možná budou mít to štěstí a potkají se i s prezidentem (klubu)," dodal.

Itálie má s rasismem dlouhodobé problémy a Paolo Berlusconi se o Balotelliho otřel měsíc poté, co se jeho starší bratr zastal hráčů AC Milán, kteří na protest proti urážkám na záložníka Kevina-Prince Boatenga odešli ze hřiště při přípravném utkání s týmem Pro Patria ze čtvrté ligy.

Bývalý hráč Interu Milán Balotelli přišel do AC minulý týden z Manchesteru City, kde během necelých tří let řadou výstřelků a disciplinárních prohřešků přiživil svou pověst kontroverzního hráče. S kamarády například zapálil vlastní dům zábavní pyrotechnikou, měl řadu konfliktů se spoluhráči a dokonce se při tréninku popral i s trenérem Robertem Mancinim.

Reklama

Související témata: