Hlavní obsah

VIDEO: Balotelli zase hvězdou internetu. Tentokrát všechny v tajemné roli šokoval

Skoro by se chtělo říct, že Mario Balotelli z fleku může obléct frak a vyrazit na turné po těch nejvěhlasnějších koncertních síních. Nečekaně bravurně zahrál útočník AC Milán italskou hymnu na piano pro Andreu Pirla, hvězdu Juventusu. Ale má to háček.

Balotelli hraje na piano.

 
Článek

Mnozí, kdo narazili na toto video, čekali nějakou totální blamáž nebo legraci. Virtuozitu v podání Balotelliho si dokáže představit asi málokdo, tedy pokud nemá jít o fotbalové záležitosti, které nohama zvládá bezpochyby velkolepě.

Ale tohle je něco úplně jiného. Každopádně z toho, co zní ze zvukové linie, jsou paf asi všichni. A je to tedy záhada.

Podle toho, co je na internetu dostupné, jde o (zřejmě k nějaké reklamě sloužící) montáž čínské agentury, která video dodala.

Balotelli se každopádně snaží nezvyklou roli uchopit maximálně přesvědčivě, nenásilně. A zvládl ji se stejnou věrohodností, s jakou při jiném - pro změnu rozhodně nenahraném představení - ukazoval, že není schopen navléct si tréninkový rozlišovací dres.

Tak co vy na to? Ještě jeden postřeh. Kamera nikdy zároveň nezabírá Balotelliho ruce a obličej, zapnutá mikina je najednou rozepnutá a rukávy mají trochu jinou délku... Ale potlesk jako falešný nevypadá. Kdo ví? A jsou to na videu vůbec opravdoví italští reprezentanti Balotelli a Pirlo?

Reklama

Související témata:
Piano