Hlavní obsah

Liberecké probraly pohovory s trenérem a šéfem klubu

LIBEREC

Pohovory s trenérem Lavičkou i klubovým bossem Karlem absolvovaly v pondělí po remízách se Slováckem a v Mostu fotbalisté Liberce. Byl to následek bídných výkonů v obou utkáních. K tomu dostali borci z pod Ještědu údajně pokutu tři sta tisíc korun.

Článek

Ve včerejším utkání s Jabloncem ale vybojovali vítězství. „Nehráli jsme dobře a naše výsledky nebyly dobré. Bylo logické, že k něčemu takovému muselo dojít. A podle výsledku lze soudit, že pohovory zabraly,“ usmál se liberecký útočník Jan Nezmar. „Ani proti Jablonci nebyl náš výkon bez chyb, ale měli jsme morálku a vůli jít za vítězstvím,“ lebedil si liberecký trenér Vítězslav Lavička.

„Ještě to nebylo dobré. Pořád se musíme zlepšovat. V kombinaci, organizaci, vytváření šancí. Ale výhrou jsme se dotáhli na čelo, které je teď vyrovnané,“ přemítal Nezmar.

„Všichni nás odsuzovali. Proti Jablonci jsme ukázali, že neprávem. Moc nám pomohly i středeční výsledky Slavie a Sparty. Jejich zaváhání nás motivovalo. Jsme zpět ve hře o titul,“ radoval se záložník Liberce Ivan Hodúr z oživení naděje na obhajobu mistrovské koruny.

Reklama

Související témata: