Hlavní obsah

Vicemistr světa Suchý prodloužil smlouvu ve Slavii

PRAHA

Stříbrný medailista z mistrovství světa fotbalistů do dvaceti let Marek Suchý v pátek prodloužil smlouvu se Slavií Praha o další tři roky. Přitom před jeho odletem na šampionát do Kanady to vypadalo, že se obě strany nedohodnou a existovala možnost, že Suchý ze Slavie odejde. Slavia totiž chtěla podepsat smlouvu se Suchým ještě před odjezdem do Kanady, ale hráč i jeho manažer Pavel Vandas to odmítli.

Článek

Po návratu z úspěšného turnaje již k dohodě došlo a Slavia si fotbalistu, který měl smlouvu ještě na jeden rok, pojistila na delší dobu.

"Jsem velice rád, že Marek zůstává naším hráčem, nejenom kvůli našemu klubu, ale také kvůli jeho kariéře," uvedl po podpisu smlouvy pro www.slavia.cz člen představenstva Slavie Tomáš Rosen. Jednání prý nebyla ani tak náročná, jak očekával. "Podpis smlouvy považuji za důležitý krok v kariéře nadějného mladého hráče," uvedl Vandas.

Suchý je spokojen, že se nepříjemná situace vyřešila. "Od začátku jsem doufal, že to dobře dopadne," řekl Suchý, který se k týmu připojí v sobotu před důležitým soubojem druhého předkola Ligy mistrů s MŠK Žilina.

Devatenáctiletý hráč je odchovancem Slavie. V lize za ni odehrál již 40 utkání, na svou první branku zatím čeká.

Reklama

Související témata: