Hlavní obsah

Kladenští zahajují zimní přípravu s dvacítkou fotbalistů

KLADNO

S dvacítkou vlastních fotbalistů zahájí Kladno zimní přípravu před jarní sezónou první ligy. Na čtvrtečním odpoledním srazu po dovolené se trenér Jaroslav Šilhavý už bude muset obejít bez hráčů, kteří v týmu na podzim působili na hostování. Stěžejním bodem kladenské přípravy bude lednové soustředění v jabloneckých Břízkách, do ciziny za teplem tentokrát Středočeši neodcestují.

Foto: SPORT.CZ

DEFAULT TITLE

Článek

Kladenskou kabinu opustili sparťané Jeslínek, Kúdela, Vršajevič a gólman Miski a slávisté Gecov s Dočkalem, kteří putují do Liberce. Některý z hráčů by se ale mohl vrátit na hostování i v jarní části.

"Je to všechno ve fázi jednání. Samozřejmě, že už jsme se s některými kluby o konkrétních hráčích bavili, ale je zbytečné je teď jmenovat. Rozhodovat se bude, až budou trenéři těchto klubů zužovat kádry," uvedl kladenský ředitel Eduard Novák.

Nové angažmá si hledají zkušení Šelicha, Veleba, Kaciáň a Hoffmann, smlouva skončila kanadskému bekovi Williamsovi. Posily se Kladenským zatím získat nepodařilo, pouze se z hostování vracejí Hlava, Kabele a také Holub.

Po dnešním začátku přípravy čeká Středočechy v úterý jejich první zápas Tipsport ligy, 12. ledna vyrazí na týdenní soustředění do Břízek, kde budou nabírat fyzickou kondici. Souboj s Kladnem si jako generálku na zápas třetího kola Poháru UEFA s Tottenhamem vybrala pražská Slavia.

Reklama

Související témata: