Hlavní obsah

Teplice se zajímají o slovenského útočníka Heseka

TEPLICE

Vedení teplického klubu shání po odchodu Martina Fenina ofenzivního hráče. V jejich hledáčku se objevil i slovenský reprezentační forvard Andrej Hesek, který obléká dres Nitry. Informoval o tom server efotbal.cz

Článek

"Andrej svými výkony zaujal i představitele Teplic. V hierarchii českých zájemců jsou momentálně Severočeši výše než Slavia," prohlásil hráčův agent Michal Holeščák.

"Je to jedna z vyhlédnutých posil, ale cenové závody o něj podstupovat nehodláme," řekl ČTK teplický ředitel František Hrdlička s tím, že s Nitrou opravdu jedná. V hledáčku má i další slovenské hráče.

Teplice krátce po Vánocích prodaly do bundesligového Frankfurtu svého nejlepšího střelce Martina Fenina, a tak se snaží mezeru zacelit. Klub už do útoku v zimní přestávce získal plzeňského Michala Smejkala a na hostování do konce sezóny i Tomáše Juna z tureckého Trabzonsporu. "Nic nás k přestupu za každou cenu nenutí," uvedl Hrdlička.

Urostlý hráč na podzim nastřílel v 18 kolech v dresu Nitry pět branek a odehrál i první dva zápasy za reprezentaci. Jeho přestup by mohl zkomplikovat loňský problém s podpisem dvou smluv současně. Hesek podepsal nejen prodloužení smlouvy s Nitrou, ale i zcela nový konstrakt s mistrovskou Žilinou. Případ stále řeší Slovenský fotbalový svaz.

Reklama

Související témata: