Hlavní obsah

Fotbalisté Zlína vyhráli a remizovali v přípravě s Dubnicí

LUHAČOVICE

Zlínští fotbalisté remizovali v prvním přípravném utkání s osmým týmem slovenské první ligy Dubnicí 2:2, ve druhém zápase ve zcela jiných sestavách Moravané vyhráli v Luhačovicích vysoko 5:0.

Článek

Úvodní duel silnějších týmů přinesl vyrovnanou partii. Zlín se střelecky prosadil až v závěrečných deseti minutách, kdy dvěma góly otočil výsledek. Vyrovnávací branku zaznamenal po faulu na Malára v 82. minutě z penalty Vyskočil a vzápětí přidal druhý gól Malár. Dubnici se ještě podařilo v závěru vyrovnat. Ve zlínském dresu se poprvé představil po příchodu z Brna záložník Musil, který nahrál na druhou branku.

V odvetě se v celku Zlína, který měl stálou územní převahu, objevilo na zkoušku několik slovenských fotbalistů. "Obě utkání splnila mé představy. Až na obránce Pennera, jenž se zotavuje po zranění, odehráli všichni hráči po náročném přípravném týdnu celé utkání," řekl ČTK trenér Pavel Hoftych, podle něhož bylo první utkání vzhledem k silné sestavě soupeře náročnější.

Další přípravu sehraje Zlín v pátek 18. ledna v Luhačovicích s Mutěnicemi.

1. zápas:
Tescoma Zlín - Dubnica 2:2 (0:1)
Branky Zlína: 82. Vyskočil z pen., 84. Malár.
Zlín: Kořínek (46. Baránek) - Pazdera, Zbožínek, Ditrich, Dujka - Musil, Vrtělka, Šmahaj, Malár - Kraus, Vyskočil.
2. zápas:
Tescoma Zlín - Dubnica 5:0 (2:0)
Branky: Konečník 2, Baranayi, Bača a Elšík.
Zlín: M. Gavlák (46. Ivanka) - Čelůstka, Kroča, T. Gavlák, Penner (46. Elšík) - Janečka, Lišivka, Labun, Konečník - Baranayi, Bača.

Reklama

Související témata: