Hlavní obsah

Gaúcho odchází ze Slavie do slovenského Sence

PRAHA

Fotbalový útočník Gaúcho odchází ze Slavie do slovenského celku FC Senec. Poté co se Brazilec nevešel do kádru trenéra Jarolíma byl v zimě přeřazen do B-týmu s tím, že si může hledat nové angažmá. Součástí smlouvy je dohoda, že se osmadvacetiletý hráč může po půl roce do Slavie vrátit. Klub o tom ve středu informoval v tiskové zprávě.

Článek

„Gaúchovi přejeme v jeho novém působišti vše nejlepší. V poslední době se sice nedokázal pevně prosadit do základní sestavy Slavie, ale věříme, že o svých kvalitách přesvědčí v zápasech nejvyšší slovenské soutěže,“ uvedl tiskový mluvčí klubu Ondřej Zlámal.

V podzimní části odehrál Gaúcho pouze šest utkání, v nichž vstřelil jednu branku. Celkem v červenobílém dresu nastoupil k 36 zápasům a zaznamenal sedm branek. Nyní se pokusí své gólové konto rozšířit v momentálně 11. týmu slovenské ligy.

Zimní přípravu absolvoval s juniorským týmem sešívaných. Do pražského klubu přišel v roce 2006 ze Sigmy Olomouc na hostování a po půl roce se jeho působení ve vršovickém klubu změnilo v přestup.

Reklama

Související témata: